We zijn in de gevreesde tweede coronagolf beland. HZ Kenniscentrum Kusttoerisme Zeeland gaat nu voor de derde keer onderzoek doen naar de impact van de coronacrisis voor toerisme en horeca in Zeeland.

Luister hier naar de boodsdchap voor de Zeeuwse horeca van Frank de Reu (voorzitter KHN Zeeland en Gedeputeerde Dick van er Velde.

Met dit derde onderzoek willen we de balans opmaken van het toeristisch seizoen en de verwachtingen voor de toekomst in beeld brengen. Lukt het om deze crisis te overleven? Welke hulp heb jij daarbij nodig? Ook als het niet lukt om jouw bedrijf voort te zetten, vragen we je de vragenlijst in te vullen. Geef daarbij vooral ook aan of je behoefte hebt aan advies en begeleiding hierbij. Met jouw informatie kunnen we de ware impact van de crisis voor de sector in Zeeland in beeld brengen.

Met de uitkomsten van het onderzoek willen we aan provincie en Rijk laten zien hoe onze sector ervoor staat en gaan we ons uiterste best doen om de steunmaatregelen te verbeteren.

Vragenlijst
Klik hier voor de online vragenlijst.

Je hebt tot maandag 16 november aanstaande de tijd om de vragenlijst in te vullen. Doe vooral mee, vertel jouw verhaal, zodat wij jouw belangen optimaal kunnen vertegenwoordigen.

Provincie Zeeland heeft het mogelijk gemaakt om via SOS Dockwize individuele horecabedrijven te adviseren en te begeleiden. (30 vouchers zijn hiervoor beschikbaar). Heb je interesse? Stuur een mail naar: p.arkenbout@khn.nl.

Heel veel sterkte en bedankt voor jouw medewerking.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens