KHN Amsterdam organiseert trainingen, cursussen en workshops op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Amsterdam. Bekijk het cursusaanbod en meld je direct aan. Voor meer informatie of voor een incompanytraining mail naar khncursussen@khn.nl.

Tevens biedt KHN Amsterdam in samenwerking met SVH een groot aantal gratis e-learnings aan. Bekijk hier het aanbod.


17 mei en 27 juni - Gratis training 'Omgaan met ongewenst gedrag en agressie' in Amsterdam
Agressietraining

In de horeca kun je te maken krijgen met weerstand en agressief gedrag van gasten. Bijvoorbeeld gasten die eisen stellen of gasten die de instructies van jouw medewerkers niet opvolgen. In deze training leren jij en jouw medewerkers adequaat te reageren bij dit soort vervelende situaties. Zo bouw je aan jouw zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.

Aan het einde van de training kunnen jouw medewerkers:

  • In grote lijnen uitleggen hoe ons angstsysteem werkt;
  • Hun eigen angst herkennen en beheersen;
  • Agressief gedrag herkennen en reduceren;
  • Verbaal en non-verbaal communiceren onder druk.
Meer informatie en aanmelden
24th May - Bhv - Basic training for Emergency Response Officer
bhv verband Cropped

The emergency response officer will act as a first response unit before the professional emergency services arrive, such as police, fire and/or ambulance. KHN Amsterdam and BRN Brandbeveiliging have developed a one-day Emergency Response Officer training course (+ e-learning).

At the end of the training course you will be able to:

  • Provide First Aid.
  • Limit and fight fires, as well as prevent and reduce accidents.
  • Alarm and evacuate all employees / individuals off the premises.
  • React promptly and effectively during calamities in and around the company and provide guidance when an emergency service procedure starts.
More information and register
2 juni - Workshop/training Hygiënecode
Bureau de Wit

Veel nieuwe werknemers in je keuken? Dan is dit de kans om ze bij te spijkeren op de werkwijze hoe je moet werken met de Hygiëne code. De inspectiediensten zijn weer volop actief. Voorkom een boete en leer in drie uur hoe je regels uit de Hygiënecode toepast.


Je wil op een verantwoorde en veilige manier omgaan met eet- en drinkwaren. Volgens de Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven werken volgens de HACCP-beginselen. Deze eisen zijn uitgewerkt in de Hygiënecode voor de horeca. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert regelmatig in de horecabedrijven in Amsterdam of de regels juist worden toegepast.

Aan het einde van de workshop:

  • Ben je op de hoogte van de HACCP-eisen
  • Welke stappen je in jouw bedrijf moet ondernemen om voedselveilig te werken
  • Weet je hoe je de belangrijkste theorie kunt toepassen in de praktijk, je leert onder andere hoe je de formulieren moet invullen en controles moet uitvoeren
Meer informatie en aanmelden


Direct advies nodig?

KHN-leden bellen 0348 48 94 89 van ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur, mailen naar info@khn.nl, of stellen hun vraag via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens