Heb je een horecabedrijf met buitenlandse medewerkers en spreken zij jouw gasten aan in het Engels? Er is nu een korte, laagdrempelige cursus Nederlands voor Engelstalige medewerkers in horeca en toerisme.

Als ze een beetje Nederlands spreken, zal dit veel positieve reacties opleveren. En dat is prettig voor jou als werkgever, voor de medewerkers zelf, maar natuurlijk vooral ook voor de Nederlandse gasten! Die komen dan graag nog eens terug.

In acht lessen van 1,5 uur leren cursisten de beginselen van het Nederlands: woorden, korte zinnen en basisgrammatica. Tijdens de les oefenen we situaties in de horeca.

Belangstelling?

Voor Walcheren: start op maandag 19 februari aanstaande in de bibliotheek in Middelburg. Aanmelden via info@zeeuwsevolksuniversiteit.nl of via de website ZVU Dutch for hospitality and tourism - Nederlands voor horeca en toerisme.

Voor andere regio’s: start bij 6 studenten op woensdagochtend in Goes. Aanmelden bij docente Janneke Slabbekoorn via e-mail: taalcirkels@gmail.com. Kijk voor meer informatie op haar website Taalcirkels Nederlands horeca en toerisme.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens