Uit het Nationale Social Mediaonderzoek van Newcom blijkt dat het bereik van social media kanalen in Nederland nog steeds groeiend is. Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten.

Ruim 10 miljoen mensen in Nederland hebben een profiel op een sociaal netwerk. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Voor ondernemers is social media dan ook een onmisbare marketingtool en een uitgelezen kans om in contact te komen met jouw gasten.Maar waar bevinden jouw gasten zich? Wat zijn de verschillen van de diverse social media kanalen? Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen?

Herken je dit en wil je antwoorden op deze vragen? Donderdag 20 februari geeft onze Social Media specialist een cursus ‘Zakelijk succes met Social Media’ in Woerden. Met deze cursus weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert en hoe je zakelijk succesvol kunt zijn op social media. Je leert in een dag alle ins en outs van online marketing en social media. Zo is je bedrijf online zichtbaar bij de juiste doelgroepen. Dat is dubbele winst: je krijgt meer impact bij de juiste doelgroepen in minder tijd.

Tijdens de training ga je actief aan de slag met de integratie van social media binnen jouw bedrijf. Aan het einde van de dag ga je naar huis met concrete tips en inspiratie. Ook heb je input voor een plan van aanpak. We werken in kleine groepen dus er is veel persoonlijke aandacht. Tijdens de cursus maak je gebruik van je eigen laptop zodat je het geleerde direct in praktijk kunt brengen.

De cursus vind plaats op 20 februari op het kantoor van KHN te Woerden en duurt van 9.30 – 16.30 uur.
De kosten bedragen voor leden van KHN € 295 dit is inclusief koffie, thee en broodjeslunch.

Kijk hier voor meer informatie & aanmelden

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens