KHN Regio Zuid-Holland organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland. Zie hiervoor onderstaande trainingen.

27 en 28 november - 2-daagse training Professioneel leidinggeven

Heb je een leidinggevende functie gekregen? Dat verandert de zaak. Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan. Professioneel leidinggeven in de horeca is een vak apart.

De training is bedoeld voor:

  • Beginnend leidinggevenden (minder dan 2 jaar ervaring).
  • Ondernemers/eigenaren die zelf werkzaam zijn op de vloer.

Meer plezier, betere resultaten. Pure winst voor jou en je hele team
De tweedaagse training ‘Professioneel Leidinggeven’ is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zijn doorgegroeid vanaf de werkvloer. Door de praktische aanpak zijn de lessen direct toepasbaar in het bedrijf waar jij werkt. Je leert op een praktische manier hoe je collega’s stimuleert, motiveert en scherp houdt. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en hoe je het talent van je medewerkers het beste tot zijn recht laat komen.

Wanneer: 27 en 28 november 2023
Tijd: 09.30 - 17.00 uur
Waar: De Horeca Academie, Anna van Hannoverstraat 4, 2595 BJ Den Haag

Aanmelden
Helaas werken de aanmeldlinks niet op deze pagina. Wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar khncursussen@khn.nl met de volgende gegevens: cursusdatum, jouw bedrijfsnaam, persoonsnaam, bedrijfsadres, postcode, plaats, telefoonnummer, persoonlijk e-mailadres en geboortedatum.

28 november en 5 december - Cursus Sociale hygiëne (2 dagdelen)

In samenwerking met ROC Mondriaan wordt een cursus Sociale Hygiëne aangeboden. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Wij hebben dit voor jou zo efficiënt mogelijk georganiseerd. De aanmelding bij SVH, de inkoop van het lesboek, het examen en het certificaat wordt allemaal door ons geregeld. Wij bieden deze cursus aan in 2 dagdelen.

Wanneer: 28 en 5 december 2023
Tijd: 28 november van 15.00 uur tot 19.00 uur en 5 december van 15.00 - 16.30 uur / examen 17.00 uur
Waar: Van der Valk Hotel Ridderkerk, Krommeweg 1, 2988 CB Ridderkerk

Aanmelden
Helaas werken de aanmeldlinks niet op deze pagina. Wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar khncursussen@khn.nl met de volgende gegevens: cursusdatum, cursusnaam, bedrijfsnaam, bedrijfsadres, postcode, plaats, telefoonnummer, naam deelnemer, persoonlijk e-mailadres deelnemer, geboortedatum en geboorteplaats.