Cybercrime is helaas niet meer weg te denken in onze digitale werkomgeving en kan leiden tot aanzienlijke financiële en operationele schade. 1 op de 5 bedrijven in Nederland maakt kans slachtoffer te worden van cybercrime. Zowel grote als kleinere bedrijven. Ook in West-Friesland!

CyberVeilig Westfriesland helpt je om dit te voorkomen. In deze workshop neemt een expert je mee in de wereld van cybercrime. Hoe gaan cybercriminelen te werk, wat gebeurt er als je bent gehackt en hoe gaat de afhandeling in z’n werk? Deze bijeenkomst is interactief, geeft je een goed beeld van de risico’s die je als bedrijf
loopt en je krijgt praktische handvatten mee ter voorkoming van cybercrime.

Wanneer: maandag 5 juni 2023
Tijd: 10.00-12-00
Waar: Locatie wordt later nog bekend gemaakt

CyberVeilig Westfriesland is een nieuwe activiteit van Parkmanagement Hoorn. Opgezet vanuit het collectieve bedrijfsleven en werkt nauw samen met de Westfriese ondernemersverenigingen. Het doel is om de digitale weerbaarheid van bedrijven te verhogen. Door risico’s uit te sluiten die de continuïteit in gevaar kunnen brengen. Het security expertteam staat 24/7 klaar om jouw organisatie te adviseren, begeleiden en ondersteunen in digitale weerbaarheid. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk.
De workshop wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland, partner in veilig ondernemen.

www.cyberveiligwestfriesland.nl

Binnenkort ontvang je meer nieuws over de locatie en aanmelden.

Bijgaand een flyer van de Rabobank over cybersecurity.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens