Op 27 november 2019 is Daan Kroone benoemd tot nieuwe voorzitter van KHN Amstelland. Hij neemt de voorzittershamer over van voorzitter Hans Gort. Daan heeft jarenlange ervaring in de horecabranche en gaat vol enthousiasme aan de slag: “KHN Amstelland gaat zich de komende tijd onder andere richten op samenwerken en verbinden.”

Daan Kroone is eigenaar van Day Foodbar in Amstelveen, het Amsterdamse CavaTaria en binnenkort worden de deuren geopend van Gerrit eten, drinken, brouwen in Uithoorn. Ook Wim Pel van de Loetje Groep en Gaby Galstaun van BLVD Café komen het bestuur versterken.

Verbinden

Daan Kroone: “Ik wil horecaondernemers in ons gebied meer met elkaar verbinden en betrekken bij lokale activiteiten en evenementen. Door samen inspiratietours, trainingen, cursussen en andere bijeenkomsten te organiseren. Het belangrijkste is dat we elkaar kunnen vinden als het nodig is en dat iedere ondernemer zo goed mogelijk kan presteren en excelleren door samen te werken.”

Belangrijke economische speler en werkgever

KHN Amstelland heeft als doel dat we nog beter worden gehoord en gekend in belangrijke dossiers in de gemeente. Daan: “Onze branche is een belangrijke economische speler en werkgever in dit gebied. De diversiteit van de horeca en het aantal horecabedrijven is de afgelopen jaren gegroeid. Wij willen meepraten met voor horeca belangrijke onderwerpen. Het is dus essentieel dat we dat samen doen.”

Bestuursleden KHN Amstelland

KHN Amstelland behartigt de belangen van de horecaondernemers in de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen en Ouder-Amstel. Het bestuur van KHN Amstelland wordt gevormd door horecaondernemers uit alle vijf gemeenten en met diverse type horecabedrijven:

  • Daan Kroone: Day Foodbar Amstelveen, CavaTaria, Holy Spanish food Amsterdam en Gerrit eten, drinken, brouwen Uithoorn
  • Gaby Galstaun: BLVD Café Amstelveen
  • Ruud Vismans: The Beach Aalsmeer
  • Natasha Verheij: Het Wapen van Diemen en Brasserie Golfbaan Weesp
  • Wim Pel: Loetje Groep Ouderkerk

Daan en de overige bestuursleden zullen de komende tijd ongetwijfeld van zich laten horen, intussen staan ze voor iedereen klaar in een van hun mooie horecabedrijven voor een praatje, hapje of drankje.

Proost met KHN Amstelland op de KHN Nieuwjaarsreceptie tijdens Horecava

Daan en bestuursleden zijn ook aanwezig op de nieuwjaarsreceptie van KHN tijdens de Horecava op maandag 13 januari in de RAI. Wil je contact met KHN Amstelland? Stuur dan een mailtje naar amstelland@khn.nl. KHN Amstelland wenst iedereen smakelijke feestdagen en proost op het nieuwe jaar!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens