De gemeente nodigt je uit om mee te denken over de bestaande (en eventuele nieuwe) locaties voor eilandterrassen. Meld je aan voor één van de drie bijeenkomsten.

Vanwege het COVID-19 virus en de maatregelen voor horecabedrijven heeft de gemeente het afgelopen jaar op diverse plekken tijdelijk nieuwe of ruimere terrassen toegestaan. Deze regelgeving loopt eind dit jaar af. Om duidelijkheid te kunnen verschaffen aan ondernemers en omwonenden, willen zij binnenkort het terrassenbeleid (waar nodig) aanpassen op het gebied van eilandterrassen. Adviesbureau DTNP ondersteunt de gemeente daarbij. De nieuwe regels gelden dan met ingang van het terrasseizoen 2022.

Uitnodiging: omgevingsdialoog eilandterrassen

De gemeente organiseert in Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode een zogeheten omgevingsdialoog. Tijdens deze bijeenkomsten gaan ze graag in gesprek met gebruikers en omwonenden van de locaties waar nu (tijdelijk) eilandterrassen vergund zijn óf waar ideeën liggen voor een nieuw eilandterras.

De gemeente nodigt je uit om mee te denken over de bestaande (en eventuele nieuwe) locaties voor eilandterrassen. Er worden bijeenkomsten georganiseerd op drie verschillende plaatsen.

 • 11 oktober 19.00 – 20.00 uur – Bestuurscentrum Sint-Oedenrode
  Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor belanghebbenden uit Sint-Oedenrode, Olland,
  Boskant en Nijnsel

 • 12 oktober 18.30 – 19.30 uur – ’t Spectrum Schijndel
  Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor belanghebbenden uit Schijndel en Wijbosch

 • 12 oktober 20.30 – 21.30 uur – Gemeentehuis Veghel
  Deze bijeenkomst is speciaal bedoeld voor belanghebbenden uit Veghel, Boerdonk, Keldonk, Erp,
  Mariaheide, Eerde en Zijtaart.

Meld je vooraf aan!

Met het oog op eventuele last-minute wijzigingen in de coronamaatregelen, verzoeken wij je om zich vooraf per e-mail aan te melden voor de bijeenkomst. Dit doe je door jouw naam en contactgegevens én de datum van de bijeenkomst die je wilt bijwonen, te mailen aan
bedrijven@meierijstad.nl. Mochten er onverwacht wijzigingen optreden, dan kunnen zij je via deze weg op de hoogte houden. Heb je geen e-mail? Dan kun je je ook telefonisch aanmelden: 0413 481 862.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens