Verschillende horecaondernemers in de Koestraat en Pieterstraat hebben het heft in handen genomen en gaan samen voor minder vervoersbewegingen in de straat en besparen hierdoor in de kosten.

Ondernemers Koestraat/Pieterstraat tekenen de Akte van Ambitie Zero Emissie Stadslogistiek Maastricht, en gaan pilot aan voor meer efficiënte belevering en afvalinzameling.

KHN Maastricht & Heuvelland werkt op allerlei manieren aan slimme en duurzame mobiliteit van gasten, leveranciers en medewerkers. Dat doet de afdeling samen met Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar via de Stadsaanpak Maastricht Bereikbaar. ‘Omdat we allemaal een binnenstad willen waar het blijvend goed toeven, leven en ondernemen is. Samen kunnen we zorgen voor een aantrekkelijk verblijfsklimaat, een beter bereikbare en veilige binnenstad en schone lucht. Dat is in ieders belang’, zegt voorzitter John Paulus.

Bekijk hier het persbericht De groenste horecastraten van Limburg.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens