In deze nieuwsbrief meer over de evaluatie Asser Blues dagen, uitnodiging Kop van Drenthe en schouw binnenstad.

Evaluatie Asser Blues Dagen

Van 26 tot 28 januari 2024 vond de 37e editie van de Asser Bluesdagen plaats, een evenement dat elk jaar weer vele liefhebbers van bluesmuziek naar Assen trekt. We zijn benieuwd naar jouw ervaring zodat we deze kunnen delen met de organisatie. Wat vond jij van de line-up? Hoe was de sfeer? Waren de locaties naar wens? En heb je suggesties voor verbetering? Elke mening, zowel positief als constructief, is waardevol.

Stuur jouw feedback voor donderdag 29 februari aanstaande naar assen@khn.nl.

Bestuur KHN Assen

Als bestuur zetten wij ons voortdurend in om de belangen van horecaondernemers in Assen zo effectief mogelijk te behartigen. Wij erkennen dat deze taak veel tijd en inzet vergt, en soms is het belangrijk om ook ruimte te maken voor persoonlijk welzijn en verplichtingen. Om deze reden heeft Geert ter Velde besloten tijdelijk een stap terug te doen uit zijn actieve rol binnen het bestuur. Wij willen benadrukken dat Geert betrokken blijft en zijn inzichten en expertise blijft delen binnen de diverse werkgroepen.

Uitnodiging Kop van Drenthe

Save the date: Dinsdag 19 maart 2024

KHN Assen, KHN Noordenveld, KHN Tynaarlo en Stichting Kop van Drenthe slaan opnieuw de handen ineen voor de organisatie van een netwerkbijeenkomst voor recreatieondernemers, horecaondernemers, musea en stakeholders uit het gebied. Er zijn geen kosten voor deelname.

Startlocatie: Autentieq, Markt 17-20, 9401 GT Assen
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via de link in de bijlage.

Schouw binnenstad

Recentelijk heeft er een grondige schouw plaatsgevonden in de binnenstad in het kader van het nieuwe terrassenbeleid. Tijdens de schouw zijn diverse aspecten van het terrassenbeleid onder de loep genomen, waaronder de inrichting van terrassen, de impact op de doorstroming van voetgangers en de algehele esthetiek van onze binnenstad.

Collectie Horeca Ontzegging (CHO)

Enkele maanden geleden is er een korte enquête uitgevoerd om de behoefte aan de Collectieve Horeca Ontzegging (CHO) te peilen. Het Convenant Veilig Assen ligt hier aan ten grondslag.

Er wordt momenteel gewacht op de definitieve aanstelling van een veiligheidscoördinator. Ondanks dat er al een structurele werkgroep veiligheid bestaat, liggen de activiteiten rondom het convenant tijdelijk stil totdat deze cruciale positie is ingevuld

Horecavisie 8 februari

Op donderdag 8 februari vindt er een informerende raadsbijeenkomst plaats waarin we de mogelijkheid krijgen om het belang van de horecavisie voor de sector toe te lichten. De vervolgstappen zijn daarna:

  • 26 januari: de aangepaste visie wordt besproken met Bert-Jan ten Oever en Marco Out
  • 8 februari: informerende raadsbijeenkomst
  • 13 februari: de aangepaste visie wordt in het college besproken. Na akkoord college: wordt de visie 4 weken ter inzage gelegd en dan kan er eventueel input aanlevert worden op de doorgevoerde wijzigingen (de wijzigingen maken wij voor jullie zichtbaar in het document)
  • 25 april of 16 mei: de horecavisie wordt in de consulterende raadsbijeenkomst besproken
  • 23 mei: besluitvorming in de gemeenteraad

Vragen? Mail ons via assen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens