Wat is het effect van de huidige lockdown op jouw bedrijfsvoering, personeelssterkte en investeringsruimte? Elke ondernemer moet gehoord worden, zodat we samen de juiste acties kunnen inzetten om uit deze crisis te komen!

De coronacrisis is nog niet voorbij. Ondernemers staan voor grote uitdagingen. Daarom hebben VNO-NCW Midden, MKB Nederland Midden, de provincie en Oost NL een ondernemerspanel opgesteld. Hierin worden ondernemers gevraagd naar de impact van deze crisis.

Met deze korte vragenlijst krijgen we inzicht in de impact op jou als ondernemer. Dit is de derde meting en de resultaten worden gebruikt om (lokale) overheid te informeren over de behoefte en optimalisering van de hulp- en investeringsmaatregelen om jou als ondernemer te ondersteunen.

De vragenlijst is in maximaal 10 minuten in te vullen. Elke ondernemer moet gehoord worden, zodat we samen de juiste acties kunnen inzetten om uit deze crisis te komen.

Enquête

De enquête staat open tot en met 24 maart 2021.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens