Met het initiatief van de winkeliersverenigingen in Noordwijkerhout, Noordwijk-Binnen en Noordwijk aan Zee is voor de aankomende feestdagen De Noordwijk Cadeaubon ontwikkeld. Want wat geef je nou iemand die alles al heeft? Hoe fijn is het als je zelf iets kunt uitkiezen bij de deelnemende retail- en horecaondernemers in de drie kernen van Noordwijk?

KHN-Noordwijk steunt dit mooie initiatief.

Het gemis van de toerist, de aangepaste horeca-sluitingstijden en alle andere corona-invloeden kunnen de omzet niet goed maken, maar om het Koop Lokaal principe een extra boost te geven, bieden wij je graag een alternatief in plaats van het traditionele kerstpakket voor uw medewerkers en relaties. Of wat dacht je van een kleine Sinterklaas Surprise of andere feestelijke aangelegenheden. De Noordwijk Cadeaubon is een gewaardeerd presentje.

Wat houdt de Noordwijk cadeaubon in?

  • Een cadeaubon die bij 90% van de retail én horeca besteed kan worden;
  • Het geld blijft in het dorp en steunt de lokale economie;
  • Met de cadeaubon is er een uitgebreide keuze van etenswaren tot elektronica, van schoenen tot diner en van kleding tot hotelovernachtingen;
  • De geldstromen lopen via de winkeliersverenigingen zonder enige vorm van winstoogmerk;
  • Geen afdrachten door de winkeliers.

Hoe werkt de Noordwijk cadeaubon?

Meedoen kost niets! Je hoeft de bon alleen maar als betaalmiddel te accepteren. Informeer jouw medewerkers dat bezoekers met deze bon kunnen betalen.

Uitbetaling ingenomen bonnen

De ingenomen bonnen kunnen ingeleverd worden bij de penningmeester van Noordwijk Shopping Centre (HEMA Noordwijk). De uitbetaling vindt plaats per bank. Hier zijn verder geen (commissie)kosten aan verbonden.

Cadeaubonnen bestellen

Met dit bestelformulier kun je de Noordwijk Cadeaubonnen bestellen.

Voor meer informatie

Stuur een e-mail naar noordwijkcadeaubon@nov.nu of neem contact op met 06-13033528 (Huibert van der Bent) of 06-53285414 (Joost van der Hulst).

Feestelijk verpakt

De cadeaubonnen zijn feestelijk verpakt met daarbij een deelnemersoverzicht.
De verkrijgbare waarden zijn € 5 en € 10.

Niet meedoen?

Natuurlijk heb je de mogelijkheid om aan te geven NIET mee te willen doen. Informeer ons uiterlijk vóór 15 oktober. Zonder tegenbericht ben je dus deelnemer aan de Noordwijk Cadeaubon.
Niet meedoen kun je doorgeven via secretaris@noordwijkshoppingcentre.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens