Het 'inloop tot 20:00 uur' plan van KHN is afgekeurd. Het OMT vindt het plan geen goed idee, want het risico op besmetting is namelijk ook afhankelijk van de contactduur tussen bezoekers en de intensiviteit van het contact. Het lijkt er sterk op dat het OMT en kabinet vooringenomen zijn als het gaat om slimme maatregelen voor de horeca.

KHN-voorzitter Robèr Willemsen: 'Als dit kabinet nog enig respect heeft voor onze branche, de horecaondernemers en hun medewerkers, laat ze dan op zijn minst het fatsoen hebben om te voorzien in een ruimhartig compensatiepakket dat de premier Rutte ons heeft beloofd. Bovendien is een plan van aanpak om het echte probleem - namelijk de zorgcrisis - op te lossen cruciaal. Zonder dat hiermee schade wordt berokkend aan onze branche, andere sectoren in het MKB en hun medewerkers.' Zie ook ons volledige statement.

Lees verder: https://www.deondernemer.nl/co...

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens