De tweede editie van de Week van de Haarlemse Nacht komt er weer aan! Nachtwacht Haarlem organiseert van 26 februari t/m 3 maart voor de tweede keer een week lang events rondom nachtcultuur voor en door de stad.

Met zo’n 30 events verspreid over bijna 20 locaties en van exposities tot feesten en van gesprekken over veilig uitgaan tot over punk in Haarlem, is de week een bonte verzameling van evenementen, waarin uiteenlopende kunstdisciplines, genres en onderwerpen voorbij komen.

De opening van de week vindt plaats op maandagavond 26 februari vanaf 20:00 in Galerie De Gang, waarmee tevens de expositie ‘Gezichten van de Nacht’ wordt geopend, die daar de hele week te zien is. De Nachtparade op zaterdag 2 maart is de feestelijke afsluiter van de week en bestaat uit allerlei verschillende events verspreid over de stad.

Nachtwacht Haarlem organiseert de week in samenwerking met verschillende culturele instellingen, jongerenorganisaties, ondernemers en Haarlemse makers en wil zo samen met de stad de Haarlemse nachtcultuur jaarlijks in de spotlights zetten. Dat doet ze niet alleen met feesten, maar ook door het voeren van kritische gesprekken, ruimte te maken voor talentontwikkeling en door het verbinden van organisatoren, makers, ondernemers, locaties en bezoekers. Op deze manier wordt er samen met de stad een impuls gegeven aan de Haarlemse nacht. Het grootste deel van het programma deze week is gratis toegankelijk.

Bekijk het programma.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens