De gemeente Edam-Volendam stelt het door het ministerie beschikbare gestelde geld nu beschikbaar via hun site. Declareer uren en kosten die je gemaakt het ten tijde van de verplichte CTB-regeling eerder dit jaar.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, was op verschillende plekken een corona toegangsbewijs (CTB) verplicht. Horecaondernemers, culturele instellingen en sportverenigingen moeten deze controle uitvoeren en maakten hierdoor extra kosten. Bijvoorbeeld voor het inzetten van extra personeel en materiële kosten.

Instellingen en organisatoren kunnen hieronder een subsidie aanvragen voor kosten die zij hebben gemaakt in de periode van 1 januari 2022 tot en met 25 februari 2022, respectievelijk 22 maart.

Hiervoor kunt u de subsidie gebruiken:

  • Het dekken van personeelskosten (hieronder valt loon, vakantiegeld, verschuldigde pensioenafdrachten, sociale zekerheidslasten, de kosten van werving, selectie, administratie en aansturing van werknemers).
  • Kosten voor inhuur personeel.
  • Het dekken van materiële kosten (hieronder valt apparatuur om de scans uit te voeren).

Ga naar de website van de gemeente Edam-Volendam om de aanvraag te doen

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens