Op dinsdag 15 juni om 19.00 uur organiseert de gemeente Assen een werksessie over de vrijetijdseconomie. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Het bestuur van KHN Assen vraagt jullie aandacht voor de uitnodiging van de gemeente Assen voor een werksessie Vrijetijdseconomie. Meld je aan en praat mee!

Aanleiding

Met de vaststelling van de economische agenda 2020-2025 is benadrukt wat de economische ambities en opgaven zijn voor de komende jaren. De vrijetijdssector is één van de krachtsectoren van Assen. Er liggen volop kansen en uitdagingen om de sector verder te ontwikkelen. Als gemeente willen zij samen met de sector deze kansen verzilveren en daarom zijn ze op dit moment bezig met het opstellen van een visie en een actieplan. Hiervoor maken zij graag gebruik van jouw visie, ideeën en ervaringen.

Wanneer? Dinsdag 15 juni 2021
Tijd? 19.00 - 21.30 uur
Waar? De gemeente hecht veel waarde aan jouw gezondheid en houdt de richtlijnen van het RIVM aan. Om die reden besluiten zij op een later tijdstip of de bijeenkomst fysiek of digitaal plaatsvindt.

Zien we jou ook 15 juni?

Aanmelden kan tot 7 juni aanstaande en kan eenvoudig door te mailen naar: economie@assen.nl, onder vermelding van ‘werksessie vrijetijdseconomie’. Nadat je bent aangemeld ontvang je in juni meer informatie over de bijeenkomst.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens