KHN Westerveld, Ondernemend Westerveld, Stichting Toeristische Promotie Westerveld en gemeente Westerveld nodigt jou uit voor een inspirerende bijeenkomst op maandag 14 november aanstaande.

De gemeente Westerveld heeft het bestuur van KHN Westerveld gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste ondernemers,

Hierbij stuur ik u namens KHN, Ondernemend Westerveld, Stichting Toeristische Promotie Westerveld en gemeente een uitnodiging voor een inspirerende bijeenkomst.

Op 14 november aanstaande, aanvang 19.30 uur in Café Restaurant Het Knooppunt in Havelte.

Toerisme is inmiddels de nummer-1 economische motor in de gemeente Westerveld. Dat voel je. Toerisme verrijkt en raakt ons allemaal.
Bewoners genieten van een ongekend hoog voorzieningenniveau in ‘s lands minst bevolkte gemeente. Toeristen ervaren de ongekende mogelijkheden die onze regio hen biedt om te recreëren. Echt uniek voor zo’n klein gebied.

Bedrijfsleven, verenigingen en stichtingen en gemeente werken volop aan de positionering van Zuidwest Drenthe als dé Top-5 toeristische bestemming in Nederland. Westerveld speelt hierin de hoofdrol.

Vandaar dat gemeente Westerveld, Koepel Ondernemend Westerveld, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Westerveld en STPW Stichting Toeristische Promotie Westerveld de krachten bundelen voor een vrolijke en volop inspirerende avond op maandag 14 november.

Dit is hét moment voor ondernemers - binnen én buiten horeca en toerisme - om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Wij zien uit naar uw komst! Aanmeldingen graag -uiterlijk 11 november- doorgeven aan ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
G.H.(Gerrie) Ebbeling | beleidsmedewerker Recreatie en Toerisme

GEMEENTE WESTERVELD | Postbus 50, 7970 AB Havelte |Raadhuislaan 1, 7981 EL Diever

afwezig: vrijdag
T 14 0521 | E info@gemeentewesterveld.nl | I www.gemeentewesterveld.nl | @gem_westerveld

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens