Chef Dennis van den Beld en zijn team van restaurant Het Roode Koper* in Ermelo zijn de winnaars van de Gouden Koksmuts 2020.

De HANOS Gouden Koksmuts, georganiseerd door het Gastronomisch Gilde, vond dit jaar voor de zestigste keer plaats. Bijzonder dit jaar was dat elke deelnemer chef of patron van het restaurant is. Het team van Het Roode Koper* in Ermelo was het creatiefste met de ingrediënten uit de black box, die de kandidaten ’s ochtends ontvingen.

Extra aandacht cuisson

Alle zeven chefs werden ieder ondersteund door twee souschefs, die tijdens de wedstrijd – net als in het restaurant – verantwoordelijk zijn voor hun eigen onderdelen. Dit jaar werd er extra gelet op de cuisson. Naast dit team deden de chefs van Bridges (Amsterdam), restaurant Joann (Enschede), restaurant ’t Amsterdammertje* (Loenen aan de Vecht), restaurant De Rozario* (Helmond), ’t Lansink* (Hengelo), restaurant Bentinck (Amerongen) en restaurant Parkheuvel** (Rotterdam) dit jaar mee. Vorig jaar won Jonathan Zandbergen van Hotel & Restaurant Merlet* de Gouden Koksmuts.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens