LIOF zit graag met jou aan tafel om samen te kijken naar nieuwe inspirerende innovaties. Grote én kleine innovaties in jouw bedrijf kunnen een groot verschil maken. Wellicht loop je zelf al met ideeën rond maar zoek je naar wegen om deze te realiseren.

LIOF heeft het bestuur van KHN regio Limburg gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

We luisteren en denken graag met je mee en hebben een aantal financiële mogelijkheden om jou te ondersteunen, zoals het InnovatieProject. Vernieuwende projecten kunnen een bijdrage ontvangen tot € 10.000 (individuele aanvragen) of tot € 25.000 (collectieve aanvragen). In deze nieuwsbrief lees je verder aansprekende verhalen van collega-ondernemers.

Dien jouw innovatieve idee in!

Binnen het programma LimburgToerisme kijken we graag samen met jou naar jouw plannen voor de toekomst. Grote én kleine innovaties in jouw bedrijf kunnen een groot verschil maken. Wellicht loop je zelf al met ideeën rond maar zoek je naar wegen om deze te realiseren. We luisteren en denken graag met je mee en hebben een aantal financiële mogelijkheden om jou te ondersteunen, zoals het InnovatieProject. Vernieuwende projecten kunnen een bijdrage ontvangen tot € 10.000 (individuele aanvragen) of tot € 25.000 (collectieve aanvragen). In deze nieuwsbrief lees je verder aansprekende verhalen van collega-ondernemers. Lees hier verder.

Op weg naar vernieuwing!

Met de verschillende financieringsinstrumenten van LimburgToerisme kunnen we mkb-ondernemers binnen de sector toerisme & recreatie in Limburg ondersteunen bij de ontwikkeling van een vernieuwend concept, dienst of product, van toetsing tot en met de pilotfase en/of eerste implementatie. Dit hebben we al met succes gedaan bij onder andere Brouwerij De Fontein. Zij introduceerden het bestellen via de QR code. Of De Pannenkoekenbakker die een app ontwikkelden als trainingstool voor de medewerkers of 'werkvoorbereider' voor oproepkrachten. En wat te denken van de handige robots van Dadawan die ingezet worden als helpende handjes bij het uitserveren?

De digitale innovatie van Vaeshartelt

Buitenplaats Vaeshartelt heeft een kiosk ontwikkeld met geïntegreerd reserveringssysteem, up-sell, scanner, betaalautomaat, kamersleutelsysteem en printer. Bezoekers kunnen zo zelf inchecken. Op deze manier besparen zij niet alleen 25% aan kosten maar kunnen zij ook meer aandacht geven aan een optimale serviceverlening voor hun klanten. Ook Buitenplaats Vaeshartelt heeft een bijdrage ontvangen voor een InnovatieProject. Luister naar het verhaal van Paul Janmaat.

Vragen

Heb je vragen of wil je met ons aan tafel? Neem dan contact op met Tamara Weide of Lisette Tilmans.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens