In deze moeilijke tijden vinden wij het belangrijk om onze leden persoonlijk te spreken. Helaas is de werkelijkheid anders.

Jullie fysiek uitnodigen voor een algemene leden vergadering (ALV) zit er dit jaar wederom niet in en dat vinden wij dan ook ontzettend jammer. Wij sturen jullie hierbij het beleidsplan en de begroting voor het jaar 2022 ter instemming. Op dit moment zetten wij ons vol in voor de ontwikkeling van een Horecavisie en de Horecanota. Ook zijn wij, uiteraard, nauw betrokken bij het herstelplan voor de lokale horecamarkt de komende jaren.

Begroting en beleidsplan

Bekijk hier de begroting en het beleidsplan 2022. Je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien.

Indien wij binnen 1 week geen reactie ontvangen, gaan wij ervan uit dat wij de plannen voor het jaar 2022 kunnen gaan uitvoeren.

Wij hopen zo snel mogelijk weer een fysieke bijeenkomst te kunnen organiseren en iedereen te zien, te spreken en te proosten! Wij zullen jullie dan bijpraten, ook is er dan gelegenheid voor bijsturing van de plannen.

Ook nodigen wij jullie nu van harte uit om zoveel mogelijk input te leveren voor de Horecavisie en de Horecanota. Tevens zijn wij nog op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden. Meld je aan!

Reageren kun je door een mail te sturen naar rotterdam@khn.nl.

Wij hopen jullie aankomend jaar bij onze ledenactiviteit te ontmoeten en wensen jullie ondanks deze zware tijd een mooi, succesvol en gezond 2022!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens