KHN Rotterdam; Ready for the challenge!

Het bestuur van KHN Rotterdam had heel graag met jullie geklonken op een mooi afgelopen jaar en een fantastisch nieuw jaar. Maar de werkelijkheid is anders, het zijn zware tijden, voor ons allemaal. Fysiek uitgenodigd worden voor onze algemene ledenvergadering (ALV) zit er niet in, helaas. En dus zenden wij hierbij het beleidsplan en de begroting voor het jaar 2021 ter instemming aan jullie leden. Het mag duidelijk zijn dat we vol inzetten op herstelmaatregelen voor de lokale horecamarkt voor de komende jaren!

Oproep; nieuwe bestuursleden nodig!
Dat is een grote opgave de komende tijd en daar kunnen wij alle hulp bij gebruiken. We proberen een zo goed mogelijke afspiegeling te zijn van onze leden in het bestuur en zijn op zoek naar leden uit Zuid of het hotelwezen. Dus kom jij uit Zuid of ben je een lid met een hotel en heb jij affiniteit met de lokale overheid en collectieve inzet voor een betere horecamarkt? Neem dan contact op met de regiomanager Marlies Cirkel (06 53 35 18 16 / m.cirkel@khn.nl) of Renata Beijen (06 57 07 87 74 / r.beijen@khn.nl).

Verlenging termijn bestuurders
Om diezelfde reden heeft het bestuur besloten om huidige bestuursleden in gelegenheid te stellen om een 3e termijn aan te gaan. Om huidige kennis van lokale dossiers en netwerken optimaal te benutten, juist nu! In het beleidsplan staat het bestuurdersschema opgenomen.

Als wij binnen 1 week geen reactie hebben ontvangen, gaan wij ervan uit dat wij de plannen voor het jaar 2021 kunnen gaan uitvoeren.

Het bestuur hoopt zo snel mogelijk weer een fysieke bijeenkomst te kunnen beleggen en iedereen te zien, te spreken en te proosten! Als dan zullen we jullie bijpraten en is er gelegenheid voor bijsturing van de plannen.

Reageren kun je door een mail te sturen naar rotterdam@khn.nl.

Begroting en beleidsplan
Bekijk hier de begroting en beleidsplan 2021. Je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien.

Wij hopen jou aankomend jaar bij onze ledenactiviteit te ontmoeten en laten we hopen dat het spoedig weer terug gaat naar het “oude”. We wensen iedereen heel veel sterkte de komende periode en bovenal: Een heel mooi, succesvol, gezond en weer terug naar normaal... 2021!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens