Op initiatief van de Alkmaar Store wordt er de komende tijd een innovatief project gelanceerd om bezoekers in de regio Alkmaar digitaal te informeren en inspireren.

Verspreid over diverse locaties in de regio worden digitale informatieschermen geïnstalleerd, waarop bezoekers toegang krijgen tot actuele informatie over de regio.

Na een succesvolle proefperiode in Alkmaar en Schoorl, heeft VVV De Rijp de primeur met het eerste van vele schermen die op prominente plekken zoals hotels, campings en musea te vinden zullen zijn. De behoefte aan informatie is constant en met het grote en diverse aanbod in de regio is het van cruciaal belang om deze informatie goed zichtbaar en up-to-date te houden, om zo het reisgemak van bezoekers te vergroten.

De schermen tonen een scala aan informatie, waaronder UIT-agenda’s, evenementen en toeristische attracties. Voor ondernemers en evenementenorganisatoren bieden de schermen een extra platform voor zichtbaarheid en promotie op locaties met een hoog bezoekersaantal.

Naast VVV De Rijp, hebben Buitencentrum Schoorl en Bikeshop Egmond ook al een scherm geïnstalleerd, binnenkort worden ook Stedelijk Museum Alkmaar en Huis van Hilde in Castricum voorzien van een scherm en zo staan er nog meer locaties op de planning.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van dit project?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Miranda Tonkes via miranda@vvvweb.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens