Op maandag 23 januari vond de bestuursvergadering plaats van KHN Haarlemmermeer bij De Herbergh in Badhoevedorp. Enkele punten die hier besproken zijn vind je onderstaand.

Cursus omgaan met agressie

Platform Veilig Ondernemen heeft budget beschikbaar voor het organiseren van verschillende workshops. Eind februari willen we hiervan gebruik maken om een cursus omgaan met agressie te organiseren bij Event Center Fokker in Hoofddorp. We houden je op de hoogte voor de definitieve datum.

27 maart - Kom je met ons bijpraten tijdens de NH Horecabeurs?

Op maandag 27 maart hebben we onze volgende bestuursvergadering tijdens en bij de Noord-Hollandse Horecabeurs in het AFAS Stadion in Alkmaar. Aansluitend aan deze vergadering ontmoeten we je graag om bij te praten vanaf 15.30 uur.

1 maart ondertekening tweede intentieovereenkomst shuttleproject

In de afgelopen jaren is door Schiphol, gemeente Haarlemmermeer en de hotels in de Haarlemmermeer hard gewerkt aan het opzetten van een gezamenlijk CO2-uitstootloos Schiphol hotel bussysteem. De contouren van het project worden steeds duidelijker en zijn we nu klaar voor een volgende stap; het ondertekenen van een tweede intentieovereenkomst. Dit gebeurt op woensdag 1 maart om 15.00 in Schiphol meeting centrum, Terminal-West C440. Belangstellende hotels zijn hier van harte voor uitgenodigd. Vragen, opmerkingen of aanmeldingen graag via schipholhotelshuttle@khn.nl.

9 maart Hoteloverleg

Op donderdag 9 maart staat het volgende hoteloverleg gepland. In een van de hotels van Haarlemmermeer worden de hotelmanagers bijgepraat over de actualiteiten en is er een mogelijkheid het hotel te bekijken en bij te praten onder het genot van een borrel. De uitnodiging volgt spoedig.

31 mei ALV en inspiratietour Alkmaar en Hoorn

Zet alvast in je agenda! Op woensdag 31 mei staat er weer een inspiratietour op het programma. We starten de dag bij Ramada Hotel Badhoevedorp waar we je in een uurtje bijpraten over de resultaten van 2022 en de plannen voor 2023 tijdens de algemene ledenvergadering. Om 11.00 uur stappen we in de bus richting Alkmaar en Hoorn, waar we een aantal interessante bedrijven bezoeken om inspiratie op te doen. Rond 17.00 uur vertrekt de bus weer richting Haarlemmermeer. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd, nog even afhankelijk van de invulling van het programma. Meer informatie ontvang je spoedig!

Het bestuur bedankt De Herbergh voor de gastvrijheid ons te ontvangen voor de vergadering.

Op maandag 27 maart vergadert het bestuur weer. Heb je onderwerpen of vragen die je wilt stellen, of vind je het leuk om het bestuur een keer in jouw bedrijf te ontvangen, laat het ons weten via haarlemmermeer@khn.nl.

Heb je de Facebook van KHN Haarlemmermeer al geliked? Zegt het voort!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens