Dit schooljaar is weer een nieuwe lichting 2e (Metameer, Elzendaalcollege) en 3e jaars vmbo-leerlingen (Merletcollege en Pro College) gestart met het beroepsoriëntatieproject Land van Cuijk MaasduinenOn Stage. En daar hebben we het lokale bedrijfsleven bij nodig. Doe je ook mee?

On Stage is een loopbaanoriëntatieproject waarbij vele vmbo-leerlingen kennismaken met het bedrijfsleven.

Hoe werkt On Stage?

Tijdens het Beroepenfeest op donderdagmiddag 16 maart 2023 houd je als beroepsbeoefenaar een kort gesprek met leerlingen die geïnteresseerd zijn in je beroep en werkdag.
Het is geen beurs, het gaat ook écht gaat om de beroepen en niet zozeer om de bedrijven. Geen stands maar beroepsbeoefenaars in hun gebruikelijke kleding aan statafels, verdeeld in vier sectoren: Techniek, Groen en natuur, Zorg, welzijn en maatschappij en Handel en economie. Met alleen wat kleine/ludieke attributen die met je werk te maken hebben.

Doe Dagen

De leerlingen maken op school al een Top 5 van favoriete beroepen en zoeken zelf jouw tafel op. Met een zelf te bepalen aantal leerlingen maak je terplekke een afspraak voor een werkbezoek (dagdeel) op één van de Doe Dagen (28 en 30 maart). Je ontvangt ze dan op je eigen werkplek, zodat ze kunnen ervaren wat het werk nu écht inhoudt.

Waarom meedoen?

  • Je maakt kennis met geïnteresseerde leerlingen met een frisse blik op je beroep en bedrijf.
  • Wie weet ontmoet je je toekomstige collega’s of medewerkers wel.
  • Je helpt jongeren uit de regio met hun o zo lastige beroepskeuze.
  • Je wordt vermeld op onze website die 800 jongeren, hun docenten en ouders, maar evenzoveel
    geïnteresseerden regelmatig bezoeken als voorbereiding op het Beroepenfeest.
  • Tijdens de borrel na afloop van het Beroepenfeest leg je nieuwe contacten voor je netwerk.
  • Sponsoren zijn zichtbaar op de site onder Vrienden van On Stage en met logo tijdens het Beroepenfeest. Afhankelijk van de gekozen sponsordeal ook vermelding op social media, met logo vermeld in nieuwsbrieven en op al ons drukwerk (posters en flyers). Zowel financiële bijdragen als bijdragen in natura (o.a. catering, techniek, decoratie, busvervoer, leerlingprijzen) zijn welkom. Neem even contact met me op over de mogelijkheden.

Kosteloos aanmelden

Behalve een investering in tijd zijn er geen kosten aan verbonden maar een bijdrage voor dit maatschappelijk project is altijd welkom! Bekijk onze sponsordeals in deze bijlage.

Aanmelden

Aanmelden kan via aan op www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl/aanmelden.
Meer informatie: www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl en zie deze flyer.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens