Ook in Steenwijkerland zijn er meerdere voorbeelden van horecazaken die vanwege personeelstekort minder open zijn. Met z’n allen gaan we de strijd aan en op zoek naar nieuwe medewerkers.

Daarom organiseert de projectgroep Week van de Ondernemer Steenwijkerland, in samenwerking met de gemeente, het Werkfestival Steenwijkerland op donderdag 17 november aanstaande van 13.00 – 21.00 uur. Een uniek concept in een unieke vorm. Jij kunt daar onderdeel van zijn, samen met KHN Steenwijkerland en KopTop!

Horecaplein van KHN en KopTop

KHN Steenwijkerland en KopTop hebben de krachten gebundeld en managen samen een Horeca-plein! Doe met ons mee! Samen gaan we invulling geven aan ons plein. Op een leuke en creatieve manier ontmoeten we nieuwe werknemers en kunnen we zoveel mogelijk contactgegevens verzamelen van potentiële medewerkers. In samenwerking met RSG Tromp Meesters komen er bijvoorbeeld al bijna 400 scholieren langs. Dit is een enorme kans om onszelf als aantrekkelijke werkgever te presenteren. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om je bedrijf individueel te promoten.

FUN - FOOD - FIND

Het Werkfestival Steenwijkerland is een dynamisch evenement waar op een leuke, energieke en creatieve manier bedrijven in contact komen met nieuwe medewerkers. Geen ‘traditionele’ banenmarkt maar een Werkfestival met de ondertitel FUN – FOOD – FIND. Een evenement vol verrassingen. Voor bezoekers moet het festival ook direct iets opleveren. Denk aan gezelligheid, entertainment, lekker eten, maar ook een CV-check, het maken van een nieuwe profielfoto of de mogelijkheid om ‘omgekeerd’ te solliciteren.

Locatie

Rabo Theater De Meenthe, Stationsplein 1, 8331 GM Steenwijk

Meer informatie

Bekijk de flyer voor meer informatie.

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldingsformulier van Werkfestival Steenwijkerland.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens