Zoals jullie wellicht weten is VisitBrabant 1 juni gestart met de Brabantbrede herstelcampagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’, die bestemming Brabant volop in de schijnwerpers zet. De campagne is zo gemaakt dat gemeenten, streken én horecaondernemers kunnen aanhaken door een eigen campagnebeeld te maken en deze aan te reiken bij VisitBrabant.

Doe jij al mee met de campagne Hier moet je zijn in Brabant?
Met de Brabantbrede campagne Hier moet je zijn in Brabant’ zetten we samen Brabant als toeristische bestemming stevig op de kaart en krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers het podium dat ze verdienen. Jij dus!

Meedoen is nog nooit zo goedkoop, eenvoudig en nodig geweest. Doe daarom mee en claim je plek in deze unieke campagne. Hoe?

  • Kies een bijzonder onderwerp en maak er een foto van;
  • Voeg m.b.v. de speciale toolkit een pijl met prikkelende tekst toe aan je foto (dat is het campagnebeeld);
  • Upload je campagnebeeld met daarbij je unieke verhaal voor 10 augustus via de website van VisitBrabant (later kan ook, maar dan kunnen we je niet in alle media meenemen);
  • Deel je campagnebeeld en verhaal ook via je eigen Social mediakanalen (met #hiermoetjezijninbrabant en #hiermoetjezijn).

VisitBrabant heeft ook fysieke campagnemiddelen die je als horecaondernemer kosteloos bij VisitBrabant kunt opvragen.

De campagnebeelden en verhalen worden zowel online als via allerlei andere media onder de aandacht van potentiële gasten gebracht (met een piek in september). Ga aan de slag

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens