Gemeente Helmond heeft Lokaal Cadeau als organisatie aangemerkt om dit jaar de kerstcadeaus voor de ambtenaren te verzorgen. Wil jij acceptant worden van deze kerstcadeaubonnen? Meld je dan snel aan!

Alle ambtenaren van de gemeente Helmond ontvangen jaarlijks een kerstgeschenk van hun werkgever. KHN Helmond en Horeca belangenvereniging Helmond Centrum hebben het stadsbestuur eerder dit jaar al verzocht om bij de keuze hierin de zwaar getroffen Helmondse horeca dit jaar niet te vergeten. Het stadsbestuur heeft hierop de toezegging gedaan zeker ook aan ons te denken, wat heeft geresulteerd in onderstaande aanpak.

Gemeente Helmond heeft Lokaal Cadeau als organisatie aangemerkt om dit jaar de kerstcadeaus voor de ambtenaren te verzorgen. Hierbij is het nadrukkelijke verzoek aan betreffende organisatie gedaan om ook de horeca mee te nemen zonder afdracht of extra kosten. Na overleg met zowel gemeente als Lokaal Cadeau is er het volgende plan uitgekomen:

  • Alle ambtenaren krijgen voor een bedrag van 45 tot 85 euro op 20-12 papieren cadeaubonnen uitgereikt van Lokaal Cadeau. Dit in coupures van 5/10/25 euro.
  • Deze bon is door de ontvanger in te leveren bij de deelnemers van Lokaal Cadeau (diverse aangesloten winkels etc. in Helmond) en de ontvanger betaalt hier normaal een afdracht in % voor.
  • Het voorstel is nu, dat alle horeca binnen Helmond (die dat willen) deze bonnen gaan accepteren, waarna deze ZONDER commissie/kosten zijn in te leveren en verzilveren bij Lokaal cadeau (meer specifieke informatie hierover volgt nog aan de definitieve deelnemers). Bonnen accepteren is dan op basis van: geen geld of tegoed retour, voor diegene die hem bij je inlevert. De gast dient deze bon dus ineens op te maken.
  • Onder de QR-code die op de bon staat en ook op de website, zijn alle locaties terug te vinden waar deze bon in te leveren is. Hier worden de horeca deelnemers die zich aanmelden nog aan toegevoegd.

Meld je aan

Bij deze een oproep aan ALLE horeca binnen Helmond om je zo snel als mogelijk op te geven als je acceptant wilt worden van deze kerstcadeaubonnen. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 17 december 12.00 uur per mail aan helmond@khn.nl (vermeld hierbij: Naam Bedrijf, NAW, website en contactpersoon).

Je zit hierna uiteraard nergens aan vast en je kunt hierna de kerst Cadeaubonnen dus ontvangen en later zonder afdracht of verdere kosten verzilveren. De ontvangen bonnen spaar je op. Een voorbeeldbon en informatie over verzilveren volgt richting definitieve acceptanten.

Geef je je niet op per mail, dan gaan we ervan uit dat je niet mee wilt doen en kun je de bonnen dus niet accepteren en verzilveren.

Ken je een horeca-collega uit Helmond die dit bericht (nog) niet heeft gelezen? Stuur het dan even door, we kunnen naar alle waarschijnlijkheid niet elke horecaondernemer uit Helmond bereiken. Nogmaals: elke horecaonderneming in Helmond mag zich opgeven als acceptant en deze lijst zullen we ook aan de Gemeente en Lokaal Cadeau communiceren.

Vragen

Voor vragen kun je je richten aan helmond@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens