Als Haarlemse ondernemer informeren wij je graag over de aanstaande lancering van de Midweek Haarlem campagne. Achter de schermen is het Haarlem Marketing team al een aantal maanden bezig met de voorbereiding van deze eerste nationale campagne sinds de covid-maatregelen.

De lancering van de Midweek campagne staat gepland voor eind september. We willen je informeren over het hoe, wat, waar en waarom van de campagne, geven je een voorproefje van het verloop van de opnames van de (geplande) tv-commercial, en leggen graag uit hoe je mee kan doen.

Acties insturen voor de campagne
Doe mee aan de Haarlem Midweek campagne en stuur je actie(s) in voor de september-oktober-november periode! De campagne wordt reeds ondersteund door acties van de hotelsector, dit is de basis van de campagne. Ook de horeca- en cultuursector kan meedoen om doordeweeks bezoekers aan te trekken in de Haarlem Midweek campagne. Haarlem Marketing wil dan ook een zo uitgebreid mogelijk aanbod aan acties kunnen presenteren op haar website of bij de receptie van de hotels. Het aanmelden van een actie kan per e-mail naar website@haarlemmarketing.nl en wordt opgenomen in de Haarlem Midweeek campagne wanneer deze aan de voorwaarden voldoet. De acties kunnen tot en met dinsdag 21 september ingestuurd worden met een bijpassende afbeelding.

De voorwaarden voor de actie
1. De actie moet in de periode september-oktober-november plaatsvinden.
2. Geldig van maandag tot en met donderdag.
3. Bij voorkeur upselling en geen kortingsacties (voorbeeld; een 3-gangen menu wordt een 4-gangen menu, een gratis 'ansichtkaart uit' in de merchandising shop bij een reservering, een gezamenlijk combinatieticket of een portie bitterballen bij de borrel).
4. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een boekje gemaakt, dat overhandigd wordt bij de recepties in de hotels voor de gasten die het Haarlem Midweek arrangement boeken. Bij te weinig aanmeldingen wordt deze actie doorgezet of gecontinueerd in februari/maart.

Haarlem onderscheidt zich middels vier pijlers (cultuur, gastronomie, winkelen en haar omgeving), die afzonderlijk van elkaar uitblinken in kwaliteit en samen een krachtige combinatie vormen. We nodigen bezoekers uit in 4 dagen, 4 pijlers te ontdekken en zodoende te genieten van wat Haarlem allemaal te bieden heeft. Een midweek Haarlem biedt naast (meer) rust en ontspanning ook de ultieme kans Haarlem ├ęcht te ervaren. De stad beleven op dalmomenten is voor de bezoeker prettig en voor de stad geeft het een impuls aan de doordeweekse dagen.

De website gaat week 38 live.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens