Wil jij graag voedselverspilling aanpakken en daarmee inkoopkosten besparen en jouw zaak verduurzamen? Ga de uitdaging aan en doe mee met de No Waste Challenge 020! Aanmelden kan tot donderdag 25 januari.

Wil jij graag voedselverspilling aanpakken en daarmee inkoopkosten besparen en jouw zaak verduurzamen? Ga de uitdaging aan en doe mee met de No Waste Challenge 020! Aanmelden kan tot donderdag 25 januari.

Vorige foodwaste challenges hebben tot 5,6 miljoen kg minder voedselverspilling geleidt, een gemiddelde besparing van 9,2%. Een mooie kans dus om met subsidie aan de slag te gaan én je rendement te verbeteren.

De No Waste Challenge 020 is een initiatief van de gemeente Amsterdam en Samen Tegen Voedselverspilling in samenwerking met KHN Amsterdam en de Green Hotel Club. Kies voor de uitdaging die bij jouw organisatie past. De verschillende opties worden deels vergoed door de gemeente.

Samen met andere ondernemers ga je verspilling meten en verminderen. De gemeten resultaten worden gedeeld en in samenwerking met Wageningen University & Research verwerkt tot een Amsterdam sectorgemiddelde. Hier vind je een uitgebreider overzicht van het programma en de voorwaarden.

Challenge 1: Meet en verminder voedselverspilling via de hightech oplossing van Orbisk

Krijg inzicht in- en grip op voedselverspilling met Orbisk: een ‘slimme’ prullenbak die met behulp van AI uw verspilling meet. Het team van Orbisk geeft instructies en advies.

- Half jaar traject
Duur: programma van 6 maanden
Subsidie: € 1.500,-
Eigen bijdrage: € 2.000,- en inzet

- Verlengd traject met 10% korting van Orbisk
Duur: programma van 6 maanden + 6 maanden langer Orbisk in je keuken
Subsidie + korting: € 2.169,-
Eigen bijdrage: € 4.779,- en inzet

Challenge 2: Krijg inzicht in jouw voedselverspilling met de software van Wastewatchers

Programma van 3 maanden ter waarde van € 570,- gesubsidieerd door gemeente Amsterdam.

Challenge 3: Ontdek de smaak van geredde producten met InstockMarket

Bestel in een periode van 3 maanden 3 keer tussen de € 125,- en € 500,- en krijg de 3e bestelling gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot via deze link, voor donderdag 25 januari 2024. Op maandag 5 februari trappen we met alle deelnemers de No Waste Challenge 020 af. Voor vragen over de No Waste Challenge, anneloes@samentegenvoedselverspilling.nl.

* Let op, er kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen.  
** Let op, alle genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens