Op donderdag 30 september openen Amsterdamse hotels hun deuren! KHN ondersteunt de Open Hotel Dag en roept nog meer hotels op hieraan mee te doen.

Met Open Hotel Dag wil men laten zien dat hotels er niet alleen maar zijn voor toeristen, maar ook een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de buurt. Dit is immers de uitgelezen kans om buurtbewoners kennis te laten maken met de faciliteiten en gastvrijheid die de hotels in de buurt te bieden hebben. Door corona zien we dat de functie van hotels voor buurtbewoners steeds belangrijker zijn geworden en daardoor ook kansen bieden. We denken dat het belangrijk is om deze kansen te benutten en multifunctioneel gebruik van hotels meer aandacht te geven. Je deelname voor 30 september wordt dan ook erg gewaardeerd.

Hoe doe je mee?

Er zijn er geen kosten verbonden aan deelname aan de Open Hotel Dag. Hotels mogen bovendien zelf bepalen of zij geld vragen aan de bezoekers voor bepaalde activiteiten. De organisatie van Open Hotel Dag bundelt alle activiteiten op de website en zorgt voor media aandacht en marketing.

Enthousiast geworden?

Hotels die mee willen doen kunnen zich tot vrijdag 10 september aanstaande geheel kosteloos inschrijven via de website Open Hotel Dag. Bewoners die zich willen aanmelden voor een van de activiteiten kunnen dat doen via de website vanaf dinsdag 14 september.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met Laura Vulto, telefoon 06 23 82 40 41 / info@openhoteldag.com.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens