Op dit moment doet bureau ZKA Leisure Consultants (ZKA) onderzoek naar de hotelmarkt in de provincie Overijssel. Het is goed om dit onderzoek uit te voeren en te weten hoe de sector ervoor staat.

Dit onderzoek vindt plaats in opdracht van Marketing Oost en in nauwe samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland als branchevertegenwoordiging. Ook gemeenten, provincies, de Congresregio’s en Gastvrij Overijssel zijn nauw betrokken. ZKA geeft inzicht hoe de markt is opgebouwd en functioneert en wat dit betekent voor de marktruimte. Voor de zakelijke markt vindt een extra verdieping plaats. Hiermee kunnen in de toekomst goed geïnformeerde en juiste besluiten genomen worden.

Jouw medewerking is van groot belang!

Het is goed om dit onderzoek uit te voeren en te weten hoe de sector ervoor staat. Daarom willen wij vragen even tijd te maken een korte vragenlijst in te vullen. Invullen kost zo’n 15 minuten. Om een goed inzicht te krijgen in het effect van de crisis wordt gevraagd naar gegevens van 2019 en 2020. Zou je de gegevens voor jouw hotel over die jaren kunnen invullen? Gegevens worden vertrouwelijk behandeld en individuele bedrijfsgegevens worden niet gerapporteerd. Mocht je de vragenlijst inmiddels hebben ingevuld, dan kun je deze oproep als niet verzonden beschouwen.

Heb je de vragenlijst ontvangen?

De vragenlijst is donderdag 20 mei per e-mail verstrekt door ZKA. Geen e-mail ontvangen? Gelieve dit kenbaar te maken aan Joost Gieling (j.gieling@zka.nl). Dan zorgt hij ervoor dat je de enquête alsnog ontvangt.

Alvast onze dank voor de medewerking!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens