Hierbij tref je een flyer aan over het Project Match2Work. Misschien iets voor jou? Zie hierbij ook het bericht van Sylvia Bakker van het bedrijf Prodico. Zij zijn in the lead.

We gaan van start met de leerlingen van Havo-4 klassen van het Cals College in Nieuwegein en het Farel College in Amersfoort. Deze leerlingen zouden graag in groepjes van max. 5 per onderneming, stichting of instelling iets voor u willen bedenken, doen of uitvoeren binnen het Project Match2Work. Het is geen stage maar de leerlingen werken op school en thuis onder de verantwoording van de docenten die erg enthousiast hierover zijn.

Wij maken samen met de bedrijven de casus in een simpel format in het Cals College in Nieuwegein. Dit doen wij op een avond. Mocht u verhinderd zijn dan kan de casus ook digitaal worden ingevuld.

U ontmoet de docenten en stemt de casus nog verder af met hen tijdens de Matching in het Farel College waar ook de docenten van het Cals College aanwezig zijn.

Het kleine groepje heeft wel tussentijds een afspraak met u over uw branche en leggen zij op uw locatie hun plannen voor. Alles wordt afgesloten met een eind event met ouders en andere bedrijven op de school.

Alle informatie vindt u in deze flyer en op de site https://www.projectmatch2work.nl

Wij hopen dat u mee wilt werken om deze leerlingen een praktische opdracht te geven en hen verder te helpen bij hun verkenning van de arbeidsmarkt.

Met vriendelijke groet,

Sylvia Bakker
www.prodico.nl
06-22529681

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens