VMBO On Stage is bedoeld om vmbo leerlingen te laten nadenken over hun toekomstdromen, kennis te laten maken met beroepen en een start te maken met het opbouwen van hun eigen netwerk.

Veel leerlingen komen na een geslaagde Doe Dag terug bij de bedrijven voor een bijbaantje, stageplaats of leerwerkplaats. Meedoen aan On Stage is dus zeker voor jou interessant omdat je daar je passie voor je beroep kunt overbrengen op de leerlingen en ze zodoende enthousiast kunt maken voor een (bij)baan en een vervolgopleiding in de horeca. Gastheer/gastvrouw, medewerker bediening, kok, barman/vrouw of ondernemer. Alle beroepen zijn welkom!

Kun jij een Doe Dag verzorgen in Nijmegen, Groesbeek, Wijchen en Druten (of op fietsafstand van deze plaatsen)? Meld je dan snel aan!

Meer informatie en aanmelden

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van regio Nijmegen On Stage. Of bekijk dit filmpje voor een goed beeld van On Stage. Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging en zit je automatisch in het mailingbestand voor de nieuwsbrief. Uiteraard mag er ook altijd contact met gezocht worden met Monique Vermeulen via 06 14 66 14 40. Zij is altijd bereid om langs te komen voor meer informatie of mee te denken over de invulling van de Doe Dag.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens