Dit jaar staat oktober weer in geheel in het teken van Zandvoort goes Wild. Niet alleen vanuit gastronomisch oogpunt maar ook duidend op de veranderende natuur.

Het zomerseizoen wordt afgesloten en het najaar begroet, met de bijzondere bronstijd van de herten. Reden om allerlei activiteiten aan te bieden in het wildthema.

Naast wildwandelingen om het spektakel van de vechtende en burlende herten te zien, worden er diverse workshops gegeven. Restaurants serveren heerlijke wildmenu’s en combineren dit soms met een mooie tentoonstelling. Dit seizoen kenmerkt zich door een ruige zee dus de ideale omstandigheden om te leren golfsurfen en kiten.

Nieuw dit jaar is dat de themamaand wordt afgetrapt met de Spartan Race, de grootste obstaclerun ter wereld. Deze is geschikt voor deelnemers van alle conditieniveaus en biedt drie race types aan die variëren in afstand, obstakels en uitdaging. Voor de mindere die-hards onder ons is het EK Zandsculpturen een mooi alternatief. Deze start in de herfstvakantie waarbij de bezoekers de eerste dagen de kunstenaars live aan het werk kunnen zien. De winnaar wordt aan het einde van de week uitgeroepen maar de kunstobjecten blijven nog maanden staan om te bewonderen.

Op dit moment wordt er nog volop aan het programma gewerkt, kijk voor de meest actuele informatie op www.zandvoortgoeswild.nl. Alle activiteiten voldoen uiteraard aan de richtlijnen van het RIVM.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens