Op 3 juni gaat het Fashion + Design Festival Arnhem weer van start. Je kunt je gratis aanmelden om jouw speciale FDFA-actie of aanbieding extra onder de aandacht te brengen!

Alles is anders dit jaar en FDFA dus ook, met een programma van online en offline events. FDFA vindt het van groot belang om juist nu door te gaan en platform te bieden aan het Arnhemse mode- en ontwerptalent.

Kijk voor het programma op www.fdfarnhem.nl.

Shopping driedaagse

We willen je uitnodigen om in het openingsweekend kosteloos bij FDFA’21 aan te haken met een speciaal shoppingweekend: een mooi verkoopmoment en een speciale gelegenheid voor jouw klanten.

FDFA, Citymarketing Arnhem, PBA, Docks en CCA maken dit weekend mogelijk en ondersteunen in de promotie met een gratis flyer en online aandacht.

De openingstijden zijn als volgt:

  • Donderdag 3 juni 10.00 - 21.00 uur
  • Vrijdag 4 juni 10.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag 5 juni 10.00 - 17.00 uur

Als je mee wilt doen, verwachten we dat je op de genoemde openingstijden daadwerkelijk open bent. We willen er een speciaal weekend voor maken om extra klanten aan te trekken, dus biedt dan ook iets extra’s voor jouw klant, zoals een hapje, een drankje, gratis advies, een kleine goodiebag of een ander leuk idee. Vermeld jouw actie bij jouw aanmelding.

Ook horecagelegenheden kunnen aanhaken met bijvoorbeeld een Healthy Hour, live muziek, een daghap of een speciaal FDFA-drankje. Wil je iets doen waar een aparte vergunning voor nodig is, dan dien je dit zelf te regelen.

Meld jouw speciale FDFA-aanbieding aan voor 14 mei aanstaande

Je kunt jouw actie of speciale aanbieding tot vrijdag 14 mei aanmelden via jouw ondernemersvereniging of rechtsreeks via ondernemen@binnenstadarnhem.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens