Medewerkers in de horeca staan vaak de hele dag, tillen regelmatig zware spullen en draaien veel onregelmatige diensten. Als je medewerker rugklachten of een burn-out krijgt en hierdoor niet meer (volledig) kan werken, moet er veel gebeuren. Denk hierbij aan vervanging regelen, het loon doorbetalen en de re-integratie van je medewerker. Dit hoef je natuurlijk niet allemaal alleen te doen: een goed Verzuimpakket neemt je veel uit handen. Bijvoorbeeld het pakket dat wij samen met KHN Verzekeringen hebben samengesteld. Dit blijkt in de praktijk ook nog eens financieel aantrekkelijk te zijn.

Speciaal voor horecabedrijven hebben we een compleet Verzuimpakket met daarin de ziekteverzuimverzekering, arbodienstverlening en de Verzuimregisseur ontwikkeld. Dit pakket sluit uitstekend aan op de horeca-cao. Zo heb je alle ingrediënten voor een goede verzuimaanpak en kun jij je richten op alle andere zaken in je horecabedrijf. Dat is wel zo fijn! Benieuwd naar de voordelen van dit pakket ten opzichte van andere Verzuimpakketten?

KHN Verzuim Vergelijking


Inhoud van het KHN Verzuimpakket:

  • De KHN Arbodienst
    De KHN Arbodienst biedt je ondersteuning en begeleiding rondom het gehele verzuimproces van je zieke medewerkers. Hierdoor voldoe je aan de wettelijke eisen die de Arbowet stelt op het gebied van verzuim én kun je rekenen op een snelle en deskundige arbodienstverlening die gespecialiseerd is in het verzuim binnen de horeca.
  • De Ziekteverzuimverzekering
    Volgens de horeca-cao is de loondoorbetaling 95% in het eerste jaar en 75% in het tweede jaar. Het loon van je zieke medewerker wordt met de ziekteverzuimverzekering tot maximaal twee jaar automatisch aan je doorbetaald. Hierdoor hoef je geen handmatige declaraties meer in te dienen.
  • Dé Verzuimregisseur
    Wij helpen je bij de communicatie met de diverse partijen waar je mee te maken krijgt als je medewerker ziek is. Ook helpen we je bij het beperken van de ziekmeldingen binnen je horecabedrijf, zodat je meer grip krijgt op (de kosten van) arbeidsongeschiktheid en verzuim.

Meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen?

Al honderden KHN-leden hebben het KHN Verzuimpakket via KHN Verzekeringen afgesloten. Zo ook Xiang Tran, van restaurant 55DEGREES. “De overstap naar KHN Verzekeringen heeft mij veel hoofdpijn bespaard. Want nadat één van mijn medewerkers binnen enkele weken na die overstap uitviel met een burn-out, had ik de meeverzekerde arbodienst al snel nodig. Het is een hele geruststelling dat ik nu goed verzekerd ben.”

Wil je weten of het Verzuimpakket ook wat voor jou is? Vraag een vrijblijvende offerte aan via khnverzuim.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens