Wil je meer inzicht in hoe je eenvoudig je marges wat kunt verbeteren? Kom dan naar de bijeenkomst ‘Restaurants van Morgen’ en ontvang handvatten om hier met je team mee aan de slag te gaan.

Het project ‘Restaurants van Morgen’ is onderdeel van het programma “Gelderland van Morgen“. Na overleg met Koninklijke Horeca Nederland, stellen gemeente Druten en gemeente Wijchen subsidie beschikbaar aan koplopers in de horeca om onder begeleiding van Greendish aan de slag te gaan met het verminderen van voedselverspilling en/of het verduurzamen van een gerecht op je menukaart.

Meedoen levert veel op: meer kennis, meer marge, beter inzicht in de bedrijfsvoering én het milieu wordt ermee geholpen.

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je aan voor de Restaurants van Morgen bijeenkomst op maandag 17 oktober aanstaande, per mail naar Yumi Overbeeke yumi.overbeeke@greendish.nl of stuur een WhatsApp naar 06 83 14 47 22.

Restaurants van Morgen is een initiatief van provincie Gelderland en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeenten Druten en Wijchen.


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens