Ben jij horecaondernemer, werkzaam in de horeca, degene die nu over de terrassen zou moeten vliegen, een top omzet zou moeten draaien of de meest heerlijke gerechten hoort te bereiden?

Wij missen jou, wij missen de uitjes naar jou, de gezellige uurtjes in het leuke tentje, het prachtige hotel, het bruine café of het restaurant waar jij werkt. Wij missen het om jou te zien shinen in hetgeen waar jij de beste in bent.
Wij kunnen net als jou niet wachten om je weer aan het werk te zien...

En tot die tijd rennen wij graag een stapje harder voor jou. Wij gunnen jou een dagje uit een momentje voor jezelf en je personeel. Omdat wij jou zien, voelen en graag een steuntje in de rug bieden. Zodat wij, zodra het weer kan weer kunnen genieten van een momentje bij jou.

De studenten van MBO Amersfoort staan samen met de vak-professionals van Salon de Nieuwe Stad te popelen om jou een heerlijke behandeling aan te bieden, zodat wij iets terug kunnen doen voor onze stad!

Jullie krijgen van ons: Een heerlijke gezichtsbehandeling en/of een perfecte knipbeurt.

Hoe werkt het?
Geef een seintje naar jouw werkgever gevestigd in Amersfoort, zodat hij/zij de onderneming kan aanmelden. Mail naar esther@salondenieuwestad.nl. Wij ontvangen de aanmeldgegevens zodat jullie vervolgens zelf online kunnen boeken.Mogelijk op ma t/m vrijdag tussen 9.15-17.30 uur

Salon de Nieuwe Stad in samenwerking met MBO Amersfoort

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens