Het platform Gastvrij Hardenberg heeft Ondernemershuis voor het Vechtdal, in samenwerking met Vechtdal Marketing, de opdracht gegeven om een actieprogramma voor seizoensverlenging te ontwikkelen.

Als verdieping op de eerder uitgevoerde enquête gaat Ondernemershuis Vechtdal onder andere in gesprek met ondernemers, initiatiefnemers en partners. Alle inzichten worden uitgewerkt in een agenda, zodat het platform de komende jaren heel gericht aan seizoensverlenging kan werken.

De gesprekken met toeristische ondernemers, retailondernemers, cultuur, marketingpartijen en eventorganisatoren worden momenteel ingepland. Wil jij ook meedenken, jouw ideeën en behoeftes delen of sparren over dit onderwerp? Jouw input is van groot belang! Neem contact op met Anieke van Wijnen via anieke@ondernemershuisvechtdal.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie omtrent de seizoensverlenging in de gemeente Hardenberg op de website van Kennisplatform Oost Case: Seizoensverlenging Hardenberg.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens