Kasteel Ammersoyen in het Gelderse Ammerzoden is misschien wel het best bewaarde kasteel in Nederland. In het koetshuis word je sinds kort gastvrij ontvangen door Ruud van Dulmen en zijn compagnon Willem Klavers. Ruud is een van de nieuwste KHN Telecom klanten. We vroegen hem het hemd van het lijf over zijn bedrijf en zijn keuze voor KHN Telecom.

Werken in een kasteel, dat klinkt als een jongensdroom die waar wordt! Hoe is het zo gekomen?

"De laatste 13 jaar heb ik in Frankrijk een chambre d’hotes en gites uitgebaat. Een mooie tijd die ten einde liep. Ik wilde altijd al een nieuwe uitdaging aangaan met mijn compagnon. Het Koetshuis bleek het avontuur dat precies op het juiste moment op ons pad kwam."

De horeca is hard werken, waar doe je het allemaal voor?

“Wat mij drijft, is zorgen dat mensen zich welkom voelen. Ze gastvrij ontvangen en laten genieten van goed eten en drinken. En dat lukt goed. Bij mooi weer zit ons terras helemaal vol. Naast de dag-horeca creëren we steeds meer nieuwe business. We cateren bruiloften en andere feesten. We willen de voormalige dienstwoning ombouwen tot gastenverblijf en bruidssuite. En we vestigen binnenkort een wijnhandel en -proeverij in het Koetshuis. Investeren is de beste manier om winstgevend te zijn en het werk wordt er ook nog eens een stuk uitdagender van.”

Dat klinkt succesvol, wat doen jullie om meer gasten binnen te krijgen?

"We wachten nog om voluit te gaan met promotie totdat ons concept stevig staat. We werken nu bijvoorbeeld nog met een noodkeuken, waardoor we voor elk broodje 50 meter moeten lopen. Dat is niet handig. Ik ben blij verrast over hoe goed het al loopt zonder publiciteit. Ik denk dat we al heel wat tevreden klanten hebben rondlopen die ons aanbevelen!”

Wat maakte dat je tijd hebt gemaakt om telefonie en internet te regelen?

"We moeten gewoon goed bereikbaar zijn. We hebben internet nodig voor de pinautomaat, de kassa, de muziek en voor onze werkplekken. Maar de wereld van de telecom en internet is net een jungle. Daar ben je niet zomaar uit en die tijd had ik er niet voor. KHN Telecom heeft voor mij de beste optie uitgezocht.”

Ben je tevreden over je keuze voor KHN Telecom?

"Ja! Ik kreeg een mooie korting, maar ben vooral blij met de service. Voor de kassa hebben we bijvoorbeeld binnen twee dagen een tijdelijke wifi via 4G in bruikleen gekregen. Dat heeft perfect gewerkt. En toen er een keer een aansluitprobleem was met de mobiele wifi, was dat binnen een half uur opgelost. Ik weet dat alles gewoon goed geregeld is.”

Kom je het kasteel Ammersoyen bezoeken? Sla dan zeker het koetshuis niet over: www.koetshuis-kasteel-ammersoyen.nl.

Maak jij al gebruik van KHN Telecom?

Als lid van KHN kan je gebruikmaken van KHN Telecom. Wij zoeken voor je uit wat de beste deal is en je krijgt ook nog eens korting op je vaste & mobiele telefonie en internetabonnement. Overstappen is vaak al tijdens de looptijd mogelijk.

Stap vandaag nog over en profiteer van ledenkortingen tot 25 procent. Bel KHN Telecom: 0348 49 50 60 of kijk op www.khntelecom.nl.