Dinsdag 19 november een zeer geslaagde en druk bezochte inspiratietour gehad van KHN Medemblik. Zo’n 40 deelnemers bestaande uit de burgemeester, wethouders, raadsleden en horecaondernemers van KHN Medemblik waren aanwezig.

Doel van de inspiratietour was te laten zien hoe mooi het horecavak is, wat er goed gaat en waar kansen en mogelijkheden zijn.


De horecaondernemingen Eetcafé 't Fortuin in Wervershoof, Sociaal Cultureel Centrum De Schoof in Wervershoof, Cultura in Andijk en Hotel Medemblik werden bezocht. De gastheer Michael verbond de gesprekken en locatie mooi aan elkaar. Onderwerpen die werden besproken waren kermisborrels, paracommercie, drugsoverlast en het verbod op de rookruimtes.

De eindconclusie was dat alle aanwezige partijen elkaar nog beter kunnen opzoeken en met elkaar kunnen samenwerken. Het plan om deze tour te herhalen is dan ook met open armen ontvangen. Dank aan allen die aanwezig waren en voor iedereen die deze tour mogelijk heeft gemaakt.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens