Er is een groot tekort aan horecapersoneel, goed opgeleide chefs zijn al helemaal niet te vinden. De technologie biedt in de keuken de uitkomst: slimme techniek in keukenapparatuur maakt het voor een minder ervaren of opgeleide chef mogelijk om kwalitatief hoogwaardige producten te bereiden. Ovens die aangeven wanneer een stuk vlees de juiste garing heeft, koelkasten die waarschuwen wanneer voedsel dreigt te bederven, de vaatwasser die aangeeft dat er reinigingsmiddelen besteld moeten worden. Dit alles is te zien op het InnovationLAB tijdens Horecava!

Tijdens Horecava geeft Winterhalter u een kijkje in de spoelkeuken. Op het InnovationLAB - met vele innovaties van diverse bedrijven - wordt Connected Wash live gepresenteerd! Alle vaatwassystemen die in hal 6 voor schoon vaatwerk zorgt, staan in de Connected Wash applicatie geregistreerd. In één overzicht zijn al deze machines te monitoren.

Connected Wash voor uw vaatwassysteem

Is het reinigingsmiddel op? U ontvangt een notificatie met de mededeling spoedig nieuw reinigingsmiddel te bestellen. Teveel tijd tussen opstarten en de eerste wasbeurt? *Plop* Een melding hoe u het vaatwasproces kunt optimaliseren. U kunt daarnaast makkelijk aantonen dat u voor de vaatwasmachine aan alle relevante hygiënenormen volgens HACCP voldoet.

Dit en nog meer is te monitoren op uw smartphone, tablet of desktop, zodat u, waar u zich op dat moment ook bevindt, altijd een oogje in het zeil kunt houden. Wij vertellen u hier graag meer over op het InnovationLAB tijdens Horecava of bezoek onze stand in hal 2, met standnummer 02.304.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.connected-wash.biz/nl_nl/ of Winterhalter.nl