Donderdag 12 september stond de koffie klaar in de Prinsenhof voor het eerste koffieuurtje voor de leden van KHN Best.

In een informele setting zijn leden met elkaar in gesprek gegaan over thema’s en actualiteiten die leven in Best. Iedereen is het erover eens dat er een mooi en divers aanbod aan horeca in Best is, en dat dit er mede voor zorgt dat het centrum bruist. Hoe zorgen we er met zijn allen voor dat dit in de toekomst ook zo blijft?

Namens de gemeente Best waren Michel Kusters en Lisanne Broeders van Vergunningen aanwezig. Zij hebben ons bijgepraat over oa. het strategisch evenementenbeleid en de evaluatie van de APV die er in het najaar aankomt.

Algemene plaatselijke verordening
Belangrijk onderdeel van de evaluatie van de APV is het geluidbeleid. Ter voorbereiding daarop wordt door studenten van Avans een onderzoek gehouden onder bewoners, organisatoren en bezoekers.

Wanneer straks het resultaat van het geluidbeleid aan de gemeenteraad wordt voorgelegd, dan staat het eenieder vrij om inspreekrecht te vragen bij de gemeenteraad. Dat hebben de vorige keer ook enkele bewoners uit het centrum gedaan.

Volgend koffieuurtje
Heb je het eerste koffieuurtje gemist? Maar wil je wel meedenken en weer eens bijpraten met je collega’s? Kom dan naar het volgende koffie uurtje. Deze staat gepland op 10 oktober om 10:00 uur, wederom in de Prinsenhof.

Tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens