Leden van KHN Edam-Volendam hebben gevraagd of er vanuit KHN Edam-Volendam een enquête gehouden kan worden over de kermis. Bijgaand tref je deze enquête aan. Het wordt enorm gewaardeerd als je wil deelnemen aan deze enquête.

Namens de leden van KHN zullen wij deze enquête geanonimiseerd delen met de gemeente Edam-Volendam. Strikte discretie zal geborgt zijn bij het behandelen van de reacties op deze enquête en bestuursleden zullen niet op de hoogte zijn van de ingestuurde uitslagen, deze worden door het hoofdkantoor geanonimiseerd worden verstrekt. De uitkomsten zullen in geen geval te herleiden zijn naar bedrijf en/of personen. Toch willen we graag weten wie deze enquête heeft ingevuld als er aanvullende vragen zijn en om te voorkomen dat enquêtes vaker dan 1 keer worden ingevuld. De enquête bestaat uit 8 vragen, 4 keuzevragen en 4 open vragen.

KHN Edam-Volendam gaat zich als belangenbehartiger niet actief bemoeien met de opzet van de kermis, omdat zij zoveel mogelijk de belangen van alle leden moet behartigen. Wel denkt KHN Edam-Volendam mee bij het opstellen van de randvoorwaarden en het contact tussen gemeente en ondernemers.

Vul de enquête hier in. Alvast heel veel dank voor jouw medewerking.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens