Arbeidsmigranten vervullen nu en in de toekomst een belangrijke rol bij het invullen van vacante arbeidsplaatsen in Zeeland. Het succesvol aantrekken van arbeidsmigranten begint bij voldoende, geschikte huisvesting. Op basis van dit onderzoek willen we de behoefte aan arbeidsmigrantenhuisvesting bepalen. Dit is in het belang van het bedrijfsleven, gemeenten en de arbeidsmigranten.

Uw bijdrage is van grote waarde om tot gedegen inzichten te komen. U kunt de enquête hier invullen. We stellen uw medewerking zeer op prijs.

De enquête invullen duurt circa 15 minuten en gaat in op de inzet van arbeidskrachten en in het bijzonder arbeidsmigranten binnen uw bedrijf. De resultaten worden vertrouwelijk verwerkt en de uitkomsten worden alleen geaggregeerd (bijvoorbeeld per gemeente of sector) weergegeven. De gegevens zijn dus nooit herleidbaar naar uw onderneming. De contactgegevens die we u vragen in te vullen zijn puur bedoeld voor eventuele correspondentie vanuit Stec Groep over de door u ingevulde antwoorden.

Bij vragen over het totale onderzoek kunt u contact opnemen met Leo van den Brand van de provincie Zeeland (l.vd.brand@zeeland.nl). Voor vragen over de enquête zelf kunt u contact opnemen met Bouke Timmen of Sven Beekers van Stec Groep via 026 – 751 41 00.

We benadrukken graag nogmaals de waarde van uw bijdrage: het succesvol aantrekken van arbeidsmigranten is essentieel voor de Zeeuwse economie en begint bij (zicht op) voldoende en geschikte huisvesting. We danken u bij voorbaat voor uw tijd en inzet.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens