Ben je tevreden over onze dienstverlening aan jou als ondernemer? En specifiek gedurende deze bijzondere tijd? Jouw mening telt!

Daarom nodigen wij je uit om deel te nemen aan de nieuwe editie van het tweejaarlijkse onderzoek van MKB-Nederland naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland. Hiervoor vragen wij u om een digitale vragenlijst in te vullen. Dit kost slechts vijf minuten van je tijd.

Waarom meedoen?
Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare binnensteden, voor welvaart en voor verbondenheid. Daarom vinden wij het, als gemeente, belangrijk om te weten of wij op de goede weg zitten of welke onderdelen van ons beleid en onze manier van werken volgens u beter kunnen. Daarnaast zijn wij benieuwd hoe u de dienstverlening van de gemeente ervaart rondom de huidige coronacrisis en hoe wij u vanuit de gemeente extra kunnen ondersteunen. Met deze inzichten proberen wij eraan bij te dragen dat u op een prettige en succesvolle manier kunt blijven ondernemen in onze gemeente. Tegelijkertijd dingen wij mee naar de prijs 'MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’ Een titel die gemeente Arnhem met ere wil dragen. Dat betekent immers dat ons ondernemersklimaat op orde is.

Inhoud vragenlijst
Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:

1. De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers

2. Het imago van de gemeente

3. Communicatie en beleid van de gemeente

4. Beleving van gemeentelijke lasten

Doe mee vóór 12 oktober!

Wil je zo vriendelijk zijn om de vragenlijst uiterlijk 12 oktober in te vullen? Ga naar de volgende website om de vragenlijst in te vullen: https://mkbvriendeliikstegemeente.nl/arnhem

Je antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Vragen?
Het onderzoek naar de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Mocht je vragen hebben over het onderzoek, neem dan contact op via MKB@lexnova.nl of 050 313 11 33. Bij overige vragen kun je contact opnemen met de gemeente via ondernemen(a).amhem.nl

Kijk voor meer informatie over het onderzoek op https://www.mkb.nl/mkbvriendeliiksteqemeente.

Namens KHN Arnhem en wethouden Jan van Dellen, hartelijk bedankt voor je medewerking!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens