De coronacrisis heeft er flink ingehakt en hebben we afscheid moeten nemen van veel gewaardeerde arbeidskrachten. Op lange termijn zijn de vooruitzichten echter gunstig en verwachten we een groot tekort aan beschikbaar personeel.

Henk van Voornveld, aanjager HCA Sectortafel Vrijetijdseconomie regio Zwolle, vraagt je deel te nemen aan de volgende enquête:

Beste ondernemer in de vrijetijdseconomie (VTE),

De coronacrisis heeft er flink ingehakt. Horeca, toerisme, recreatie, cultuur, sport en evenementen behoren tot de grote verliezers van de crisis. Dat betekent dat afscheid moest worden genomen van veel gewaardeerde arbeidskrachten. Op lange termijn zijn de vooruitzichten echter gunstig en verwachten we een groot tekort aan beschikbaar personeel. Ook op korte termijn zijn er veel zorgen over de beschikbaarheid van werknemers en stagiaires in de sector.

Enquête

Met deze enquête willen we meer inzicht krijgen in de omvang van het probleem. Als de uitdaging duidelijk is, kunnen we gemakkelijker en gerichter oplossingen zoeken en daarmee aan de slag gaan, zowel via de reguliere opleidingen als via nieuwe initiatieven.

Je kunt de enquête invullen tot en met maandag 5 april aanstaande.

Hartelijk dank voor jullie medewerking. We zullen de resultaten met jullie delen. De enquête is in principe anoniem, maar we zouden het erg op prijs stellen als jullie de adresgegevens met ons delen (zie laatste pagina enquête), zodat we jullie kunnen meenemen in het verdere traject en - indien relevant - nog wat gerichtere vervolgvragen kunnen stellen.

Groet,
Henk van Voornveld, aanjager HCA Sectortafel Vrijetijdseconomie Regio Zwolle

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens