Op maandag 1 december was Theater Amsterdam the place to be voor de Nederlandse horeca. Daar werden de Entree Awards 2025 uitgereikt aan de meest onderscheidende ondernemers in het vak; van ‘Best Bartender’ tot ‘Best New Restaurant.’

Het zijn misschien wel de Oscars van de horeca. Maar liefst 23 juryleden, onder wie chefs Joris Bijdendijk en Ron Blaauw, ondernemers Ad Schaap van De Beren en Anne Buck van Your Little Black Book bogen zich over de nominaties. “De juryleden zijn onafhankelijk en zwaargewichten in hun vakgebied. Dankzij hun statuur is een nominatie beslist van meerwaarde”, aldus Iris Kranenburg, juryvoorzitter en hoofdredacteur van Entree Magazine.

Winnaars van de Entree Awards 2025

In totaal kregen 54 zaken een nominatie in de dertien verschillende categorieën; van ‘Best New Casual Hotel’ tot ‘Horecaondernemer van het Jaar’. De jury bezocht ze de afgelopen maanden allemaal. En dít zijn de gelukkige winnaars.

Horecaondernemer van het Jaar

Bjorn van Dijl ging als Horecaondernemer van het Jaar naar huis. De jury omschrijft de ondernemer als: “Een man zonder poeha en militaire discipline. Anderen noemen dat praktisch en doelgericht, maar wij zeggen: dit is excellent ondernemerschap. Onze winnaar durft groot te denken en weet heel goed wat hij wil.” Het geheim van Van Dijl? Hij investeert in zijn medewerkers: “Mijn motto is al sinds jaar en dag: aandacht voor je medewerkers betaalt zich terug in aandacht voor je gasten. Daar geloof ik heilig in en daar handelen wij iedere dag naar, door structureel te investeren in opleiding, doorgroeimogelijkheden en werksfeer.” Van Dijl benadrukt dat het zonder zijn teams niet was gelukt.

KHN is trotse partner van de Entree Awards

KHN-voorzitter Marijke Vuik en directeur Udo Delfgou waren natuurlijk ook present, samen met Landelijke Bestuursleden Ralf Benda en Anil Soekhoe. KHN is sinds dit jaar met reden trotse partner van de Entree Awards. Marijke Vuik sprak, onder het genot van een cocktail gemaakt door ‘Best Bartender’ Jimmy Hu, de ondernemers in Theater Amsterdam toe. Zij roemde het initiatief van de Entree Awards én sprak over de horeca anno nu.

Marijke Vuik in gesprek met de host van de Entree Awards, Ruben Nicolai

De avond bulkte van de creatieve concepten, bijzondere inzichten van collega-ondernemers én smaakmakers. Kortom: volop inspiratie bij de Entree Awards 2025!

Heb je een vraag?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk advies? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens