Input gevraagd namens Holland Boven Amsterdam!

Als ondernemer, bestuurder, ambtenaar, raadslid of inwoner van Noord-Holland Noord weet je dat wij in misschien wel de mooiste regio van Nederland wonen. De afgelopen jaren werken wij als Holland boven Amsterdam eraan om dit ook in de rest van het land en daarbuiten bekend te maken en toeristen hier naartoe te halen. We doen dat met aansprekende campagnes maar ook met een aansprekende website, flyers, brochures, beursreizen, winacties enz.… Alles om te zorgen dat meer gasten naar onze regio komen, hier langer verblijven en vaker terug komen.

Wij hebben met de regio bij de start van onze activiteiten afgesproken onze inzet in 2020 te evalueren en de balans op te maken van de afgelopen 3 jaren. Graag willen wij daarom 15 minuten van uw tijd vragen om te horen hoe we het doen, wat beter kan en wat uw ervaringen zijn op het gebied van toerisme, recreatie en destinatiemarketing in onze regio. Dit doen we aan de hand van een toegankelijke online-enquête.

Hoewel we weten dat velen van jullie op dit moment midden in de coronacrisis zitten, willen we ook graag met jou vooruit kijken voor de periode na 2021 in de hoop dat tegen die tijd weer volop toeristen kunnen ontvangen.

Wij zijn benieuwd naar jouw antwoorden op onze vragen. Door deel te nemen kun je trouwens naast ons te helpen ook zelf kans maken op een mooie prijs!

De enquête vind je via deze link.

Namens Holland Boven Amsterdam alvast hartelijk dank voor jouw tijd en input.

Tot snel in Holland boven Amsterdam!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens