Door het sluiten van cafés en restaurants als gevolg van de coronamaatregelen, zijn veel mensen ongewenst thuis komen te zitten.

De horecasector verkeert in zwaar weer. Datzelfde geldt voor de reisbranche, omdat veel mensen tijdelijk niet op vakantie gaan. In de zorg komen we tegelijkertijd handen tekort. Niet alleen in de zorgtaken, maar juist ook de werkzaamheden daarbuiten. Gastheerschap kunnen we in de zorg nu goed gebruiken en daarom komen jouw skills goed van pas!

Ben jij een echte horecatijger óf werk(te) je in het toerisme en wil je wat betekenen voor de zorg? Dat kan! Jij kunt de zorg in Den Helder namelijk tijdelijk versterken. Bij Zorggroep Tellus kan horecapersoneel of personeel uit de toerisme op detacheringsbasis aan de slag als facilitair medewerker (voor de algemene ruimtes of in de appartementen) of als gastheer/gastvrouw. Koninklijke Horeca Nederland (KHN ) ondersteunt dit project en stimuleert haar medewerkers om zich tijdelijk in te zetten in de zorg.

Locatie De Lichtboei en De Groene Vecht van Zorggroep Tellus uit Den Helder hebben extra mankracht nodig om het personeel te ondersteunen. Het kan daarbij bijvoorbeeld gaan om het begeleiding van en aandacht geven aan onze cliënten. Maar je kunt ook denken aan het rondbrengen van maaltijden, het ontvangen van bezoek, het schenken van koffie en thee of schoonmaakactiviteiten. Het aantal uren dat je werkt, varieert per week en wordt in overleg met jou ingepland.

Welke functie past bij jou?
Facilitair medewerker in het appartement
Als facilitair medewerker (appartementen) ondersteun je in de huishouding bij cliënten in het appartement op één van onze locaties. Je verricht huishoudelijke werkzaamheden, zoals schoonmaken bij de cliënt in het appartement samen met je collega.

Facilitair medewerker van de algemene ruimtes
Als horecamedewerker is het verzorgen van een gastvrije omgeving de dagelijkse gang van zaken. Als facilitair medewerker bij Tellus doe je dat ook. Je zorgt ervoor dat de cliënten van onze locaties zich thuis voelen. Je gaat onder andere aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden ten behoeve van restaurantvoorziening, zoals het schenken van koffie en thee, het rondbrengen van maaltijden en het schoonhouden van de algemene ruimtes.

Gastheer/Gastvrouw
Gastvrouwen en –heren houden zich bezig met het registreren van bezoekers en maakt hen wegwijs waar ze naartoe moeten. Daarnaast wijs je bezoekers op de geldende maatregelen en zorg je voor meer veiligheid in onze locaties.

Interesse in één van de functies?
Stuur dan een e-mail naar personeel@zorggroeptellus.nl. Meer informatie over deze functies kun je ook opvragen via eerder genoemd e-mailadres. Kom jij ons team versterken? E-mail ons dan snel!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens